Paswoord vergeten?
Philip Knapen
     
Mijn artikels  
17 17 november 2009
Kortessem : 20 jaar Burgermeester
Zaterdag 12 September jl. vierden wij 20 jaar burgemeester Hugo Philtjens in Kortessem. Inderdaad, de gemeenteraadsverkiezingen van herfst 1988 beslisten erover dat de toenmalige PVV in de meerderheidsfractie kwam te zitten, samen met enkele andere partijen.

Op 1 januari 1989 begon Hugo Philtjens aan zijn eerste legislatuur als burgemeester van Kortessem. Zowel de samenwerking met de PVV-collega’s als met de andere meerderheidspartijen verliep zeer vlot en Kortessem fleurde helemaal op.

Gedurende vele jaren werden talrijke mooie realisaties verricht en verscheidende verkiezingen werden vlot gewonnen. Dit onder de vakkundige leiding van onze burgemeester Hugo Philtjens. De partij onderging ondertussen enkele naamsveranderingen, schepenen en mandatarissen wisselden elkaar af, maar het bewind bleef steeds vakkundig verder werken onder de leiding van onze burgemeester.

Als we één ding zeker mogen stellen, is het dat onze burgemeester de afgelopen 20 jaar altijd paraat stond voor zijn bevolking: mensen van Guigoven, Wintershoven, Zammelen, Vliermaal, Vliermaalroot en Kortessem werden allemaal geholpen. En ik wil er aan toevoegen dat hij daarvoor niet naar politieke kleur keek, iedereen is gelijk en hij probeert steeds te helpen waar nodig.

Namens alle bestuursleden, huidige en ex-mandatarissen, schepenen en burgemeester wens ik jullie nogmaals te bedanken voor de steun en het vertrouwen van de afgelopen 20 jaar.

Philip Knapen
Voorzitter Open Vld Kortessem

Bookmark and Share


Schrijf u in op mijn nieuwsbrief
Niels Van Renterghem

Maarkedal

Greet Geypen

Mechelen

Ward Van ooteghem

Aalter

Dirk De Belder

Grobbendonk

Martin Deschuymere

Deerlijk

Arne De Smet

Wevelgem

Isaak Boone

Zwalm

Nele Willems

Antwerpen

Alain Carremans

Sint-Pieters-Leeuw

Kim Van Velthoven

Schelle