Paswoord vergeten?
Gunther Clinckx

   Mandaat
Schepen
Gemeenteraadslid
Politieraadslid
Kadanza Afdeling Tielt-Winge
Afdelingsbestuur - stemgerechtigd lid Tielt-Winge
Schepen

   Lokale website
tieltwinge.openvld.be

   Woonplaats
Tielt-Winge

   Geboortedatum
6 april 1980     

Mijn gegevens

Contactgegevens
Gunther Clinckx
Roeselberg 47
3390 Houwaart
Tel. 016/63.26.48
GSM 0476/42.53.82Mijn foto's

Mijn artikels

4 4 oktober 2018
Tour de force: de ronde van Tielt-Winge zit er op
"Ieder huis van Tielt-Winge bezoeken? Ik heb dat gewoon gedaan", zo stelt Open Vld-gemeenteraadslid Gunther Clinckx. Hij bezocht alle adressen van onze mooie gemeente en had voor iedereen een luisterend oor. En dus vroegen we hem om zijn bevindingen hier te delen.

"16 augustus was de startdatum van mijn ronde door Tielt-Winge", zo vertelt de nummer drie van lijst nummer zes. "In totaal had ik 35...

Bookmark and Share


26 26 september 2018
Hofheide steunt opnieuw goede doelen, ook in Tielt-Winge
Intergemeentelijk samenwerkingsverband crematorium Hofheide recycleert de na een crematie overgebleven orthopedische materialen. En dat brengt flink wat centjes op, die men principieel ten goede wenst te laten komen van onze regio, en dus ook Tielt-Winge. Bestuurder Gunther Clinckx (Open Vld) en burgemeester Rudi Beeken (Open Vld) liggen op vinkenslag om voor onze verenigingen iets binnen te...

Bookmark and Share


26 26 september 2018
DE verkiezingsfolder
Eerder dit jaar publiceerde Open Vld een resem van Burgerkranten waarin wij de realisaties van de voorbije zes jaar aan U presenteerden. Vandaag stellen wij U de ploeg voor die de komende zes jaar ons programma zal uitvoeren. gewoon doen blijft de boodschap!

Open Vld afdeling Tielt-Winge trekt met een sterk vernieuwde en verjongde ploeg naar de kiezer op zondag 14 oktober 2018. Men combineert...

Bookmark and ShareMijn netwerk
Mijn nieuws

12 12 juli 2018
Raadslid Clinckx gaat als stripheld verkiezingscampagne in
Gemeenteraadslid Gunther Clinckx van Open Vld gaat als stripheld de verkiezingscampagne in. De komende maanden zal hij door de gemeente karren met de promowagen waarop zijn getekend alter ego staat.
”Strips vinden waardering bij jong en oud”, legt Clinckx uit, die de derde plaats krijgt op de kieslijst. “Ik ben nu 38, een leeftijd waarop ik nog fris ben om met jongeren in dialoog te gaan en ook al ervaren genoeg om in te zien wat de noden en zorgen van ouderen zijn.”
De wagen werd...

Bookmark and Share


6 6 oktober 2017
Kruispunt met Looikenstraat krijgt oversteekplaats voor fietsers
Het Gouden Kruispunt krijgt een fietsoversteekplaats ter hoogte van de Looikenstraat. “Een gevaarlijk punt, waar omwonenden al langer vroegen om een veilige oversteekplaats te maken”, zegt raadslid Gunther Clinckx (Open Vld).
”Er wordt hard gereden op de N223 en kinderen van de wijk Wingeveld steken hier elke dag over op weg naar de school op de Tiensesteenweg. Na vier jaar aandringen bij AWV kunnen we eindelijk een aanpassing realiseren”, zegt Clinckx. Er werd niet gekozen voor een...

Bookmark and Share


18 18 september 2017
Raadslid wil goedkoper tarief voor benefietavonden voor burgers
In de nasleep van de brand in de Heuvelstraat, waarbij drie gezinnen al hun bezittingen verloren, roept raadslid Gunther Clinckx (Open Vld) het college op om het verhuurreglement voor zalen te herzien voor benefietavonden. "Tot op heden kunnen enkel verenigingen voordelig een zaal huren", zegt Clinckx. "Dat moet veranderen voor mensen die zelf iets organiseren voor het goede doel."
Clinckx stelde het reglement al eens aan de kaak in mei. Toen werd de benefiet gehouden voor Joeri...

Bookmark and Share
Gwendolyn Rutten

Aarschot

Rudi Beeken

Tielt-Winge

Kris Cornelissen

Tielt-Winge

Annelore Wuyts

Tielt-Winge

Gerry Caluwaerts

Tielt-Winge

Marianne De Mol

Tielt-Winge

Inge Willems

Tielt-Winge

Carla Rainchon

Tielt-Winge

Bernadette Craeninckx

Tielt-Winge

Rik Daems

Leuven

Peter Boffin

Diest

Ilias spapen

Oud-Turnhout

Gino Van den Vonder

Westerlo

Sandra Smets

Zwalm

Nicholas Van der Veken

Nijlen

Tom Sap

Alveringem

Daniël Vandeweyer

Geel

Alain Dekkers

Diest

Gilles Dobbelaere

Maldegem

Patrick Winters

Peer