Paswoord vergeten?
Christophe Thomas
     
Mijn artikels  
21 21 juli 2018
Nederlandse Jolijn Delissen (31) kandidaat voor Open Vld
Lijsttrekker Christophe Thomas is alvast enthousiast over haar kandidatuur. ‘Jolijn komt uit een liberaal nest in Nederland en was 5 jaar VVD-gemeenteraadslid in Middelburg’.

‘Naast haar politieke ervaring brengt Jolijn haar professionele ervaring als Omgevingsmanager bij North Sea Port mee’ vervolgt Thomas. North Sea Port is de fusie van de havens van Gent en Terneuzen.

Ondanks haar politieke interesse moet ze zich nog registreren als kiezer. Dat kan nog tot 31 juli. ‘Die informatie heb ik zelf opgezocht terwijl een informatiecampagne de vele EU-burgers in Brasschaat had kunnen helpen de weg te vinden’ zegt Jolijn die er een oproep aan toevoegt om zich alsnog te registreren. ‘Het is belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners participeren in het gemeentelijk beleid’ vervolgt ze nog.

Jolijn wil zich inzetten voor een prettig woon-, werk- en leefklimaat in Brasschaat, met aandacht voor groen- en wegenonderhoud. Opwaardering van het openbaar domein moeten Brasschaat een verzorgde en moderne uitstraling geven. Wonen, winkelen en werken moeten uitnodigend zijn, een beleving. Leegstaande winkelpanden, wildgroei van onkruid en losse stoeptegels passen niet in dat plaatje. Als volbloed liberaal wil ze ook geen stijging van de belastingen.

Jolijn stopte in 2015 als gemeenteraadslid voor de Nederlandse gemeente Middelburg vanwege haar verhuis naar Antwerpen en woont sinds 2016 in Brasschaat. Ze krijgt de 18e plek en is daarmee lijsttrekker van de 2e kolom.

Bookmark and Share


Schrijf u in op mijn nieuwsbrief
Caroline Van Exaerde

Sint-Gillis-Waas

Sandra Chartier

Philippeville

Christel Smets

Keerbergen

Koen Anciaux

Mechelen

Geoffrey Fabry

Brugge

Bart Nijskens

Peer

Mathieu Vanhaelewyn

Gent

Adeline Higuet

Ukkel

Bart Gabriels

Leuven

Dominic Pertry

Gent