Paswoord vergeten?
Christophe Thomas
     
Mijn artikels  
5 5 februari 2018
'Extra Netto, meer goesting' - Open Vld gaat voor een volle winkelkar!
Onder het motto “Extra netto, meer goesting” organiseerde Open Vld Brasschaat op zaterdag 3 februari 2018 een actiedag. Om de verhoging van de nettolonen in januari onder de aandacht te brengen, deelde Open Vld flyers en winkelkarmuntjes uit op de Bredabaan in Centrum Brasschaat. Want meer koopkracht, betekent meer vrijheid.

“Voor de maand januari hebben de mensen op hun loonbriefje gemiddeld 28 euro extra netto terug kunnen vinden. Sinds de start van deze regering stegen de nettolonen nu al maandelijks met gemiddeld 79 euro. En ook volgend jaar stijgen de nettolonen opnieuw. Hierdoor stijgt de koopkracht van de mensen en kunnen ze al eens iets meer kopen, daar profiteren ook onze lokale zelfstandigen van,” aldus Christophe Thomas, voorzitter van Open Vld Brasschaat.
De liberale partij pleit verder voor een aantrekkelijke parkgemeente voor bewoners en ondernemers, zet in op het versterken van de winkelkernen en op kwaliteitsvol wonen en leven aan een eerlijke prijs. Degelijk beheer van patrimonium zoals de Hemelhoeve en het Kasteel stelt Open Vld voorop. Brasschaat heeft nood aan een economisch zinvol liberaal beleid dat een ondernemersklimaat stimuleert, leegstand aanpakt en efficiënter omgaat met overheidsmiddelen.

Bookmark and Share


Schrijf u in op mijn nieuwsbrief
Bavo Anciaux

Willebroek

Frank De Bruyn

Dendermonde

Jorden Vandekerckhove

Zedelgem

Tom Sap

Alveringem

Gilbert Houben

Beersel

Alioune Badara N'gom

Antwerpen

Bart Nijskens

Peer

Moniek Snoeck

Zulte

Senne Van Roost

Mechelen

Jean Bosmans

Wemmel